Οι 5 (+1) κορυφαίες Ελληνικές διαφημίσεις: Μέρος Γ’

Είστε φαν των διαφημίσεων; Τότε πρέπει να δείτε το Μέρος Γ των κορυφαίων Ελληνικών διαφημίσεων, όπου διαλέξαμε ακόμη 5 (+1 bonus) διαφημίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

1

Νούμερο 1

Εταιρία: Aegean
Όνομα: Έχω πάει
Πρακτορείο: Ogilvy Greece

Πάντα υπάρχει κάποιος που όπου κι αν θέλουμε να ταξιδέψουμε έχει ήδη πάει, μοιράζοντας συνεχώς πολύτιμες συμβουλές μαζί μας. Η νέα καμπάνια της AEGEAN τονίζει το πάθος που έχει η πρωταγωνίστρια για τα ταξίδια, η οποία τα διηγείται με χαρά, αναδεικνύοντας έτσι τους πολλαπλούς προορισμούς της AEGEAN.

Νούμερο 2

Εταιρία: Cosmote
Όνομα: Cosmote & Ote Double Play
Πρακτορείο: Άγνωστο

Αυτή η διαφήμιση μας παρουσιάζει ένα γάμο όπου ο πατέρας της νύφης κάνει πρόποση στο ζευγάρι. Μόνο που αποφασίζει μαζί με αυτό να ευχηθεί και για άλλα πράγματα, όπως τα γενέθλια της συζύγου του που είναι σε 4 μήνες ή για την Πρωτοχρονιά που επίσης είναι σε λίγους μήνες. Η διαφήμιση κλείνει με την ατάκα: “Σκέφτεσαι τρόπους να κάνεις οικονομία; Ξεκίνα από πιο απλά πράγματα.»

3

Νούμερο 3

Εταιρία: Γερμανός
Όνομα: Scanner
Πρακτορείο: Ogilvy Greece

Ο πρωταγωνιστής αυτής της διαφήμισης βρίσκεται στο αεροδρόμιο και περνά από τον έλεγχο όταν αποφασίζει ότι θα ήταν καλή ιδέα να ελέγξουν και το.. κινητό του! Η διαφήμιση κλείνει λέγοντας «Ξέρουμε που θα ‘φτανες.. επειδή δε δουλεύει σωστά το κινητό σου», και θέλει να τονίσει ότι ο Γερμανός είναι ο νούμερο 1 προορισμός για service κινητού.

4

Νούμερο 4

Εταιρία: Cosmote
Όνομα: Ληστεία
Πρακτορείο: Άγνωστο

Ενώ συμβαίνει μια ληστεία, ο πρωταγωνιστής καταφέρνει να παλεύει με το ληστή και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί τους συναδέλφους του μέσω του My Cosmote App. Η διαφήμιση κλείνει λέγοντας: “Για εσένα, που περνάνε όλα από τα χέρια σου και στην επιχείρησή σου, το My Cosmote App με νέες δυνατότητες κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!” και τονίζει την ευκολία χρήσης του My Cosmote App.

5

Νούμερο 5

Εταιρία: Δωδώνη
Όνομα: Γιαούρτι
Πρακτορείο: McCann Athens

Στο ερώτημα αν ένα γιαούρτι μπορεί να προκαλέσει την ίδια ευχαρίστηση με το αγαπημένο μας φαγητό, η καμπάνια της ΔΩΔΩΝΗ διαφοροποιεί τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη γευστική απόλαυση. Με μια δροσερή προσέγγιση, παρουσιάζει μια οικογένεια που λατρεύει και ενθουσιάζεται με το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ, ανατρέποντας τα συνηθισμένα στερεότυπα διαφημίσεων.

+1

Νούμερο 6 – Bonus

Εταιρία: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)
Όνομα: Greece | A life-changing experience
Πρακτορείο: Ogilvy Greece

Με ένα δροσερό διαφημιστικό σποτ και το μήνυμα “Ελλάδα… Διακοπές που σου αλλάζουν τη ζωή”, ο ΕΟΤ προωθεί την Ελλάδα στον κόσμο, ενισχύοντας τον τουρισμό. Πώς νιώθεις βυθίζοντας μια ντομάτα στη θάλασσα; Τι αίσθηση έχει το άλμα από ψηλό βράχο σε κρυστάλλινα νερά; Στην Ελλάδα, το ταξίδι είναι περιπέτεια. Ο ΕΟΤ αναδεικνύει τη μοναδικότητα της, δείχνοντας μια Ελλάδα μαγική. Από κρυφές παραλίες μέχρι ξεχωριστά πάρτι σε νησιά.

 

Ποια διαφήμιση σας έκανε περισσότερη εντύπωση; Αφήστε τα σχόλια σας πιο κάτω για να μας πείτε ποιες άλλες διαφημίσεις θα βάζατε στη δική σας λίστα!

4.7/5.0 Article rating
39 Reviews
Did you like this article?
  1. Wow!
  2. Mmm
  3. Hmm
  4. Meh
  5. Pff